2010. november 2., kedd

Szellemjárás

Visszatértem a vidéki száműzetésből :D Hát nem mondom, ott is zajlik az élet, mégha nem is annyira mint itt. Persze a barátok és a net hiánya kezdett az agyamra menni :S de csak túléltem.

A szellem téma sem akar lecsengeni. Eleve ott falun, mindig kicsit érdekesebb a helyzet.
Egyik este elmentünk autózni, kerestük a szellemfalut. Ez régebbi eset. Pár évvel ezelőtt történt, mikor ott voltunk, hogy elmentünk éjszaka autózni. Lekanyarodtunk egy kihalt útra, és azonnal beértünk egy faluba.
Tábla nem volt, világítás nem volt... még a házak is sötéten álldogáltak. Ami a legérdekesebb az egészben, hogy összvissz volt 6-8 ház. Mire észbekaptam már kint is voltunk. A GPS megbolondult, alig jutottunk haza...
Másnap, világosban visszamentünk, de nem találtuk meg, pedig pont arra mentünk. De semmi. És azóta sem.
Kérdezősködtünk is, de mindenki mást mond. Senki sem tud ilyen faluról.
Alapból megy ott most a balhé, és segítség pedig biztos hogy nem lesz.

De mikor haza jöttünk, itthon is meglepetés várt ránk. Egy szép nagy meglepetés.
Mi értünk először páromék házához, ahogy mi jöttünk el utoljára onnan.
Belépve, azt látjuk hogy kisebb csatatér van az étkezőben.
2 virág öngyilkos lett. De a szekrény tetejéről zuttyant a földre. Röktön azt hittük, hogy betörtek. De minden érintetlen volt. Ami a legfurcsább az egészben, hogy a virágok a talpukon álltak. Az egyik az asztal alatt volt... a szekrényen van egy kiszögellő rész, ami tele van porcelán cuccokkal, de azok mind a helyükön maradtak.. holott, le kellett volna esniük. A szobában volt a 3. hősi halott, de annak a cserepe ripityára tört.
Van némi tippem, az eset megoldására. De mindenki maga döntse el, hogy miben hisz :D

Azért hozok pár képet, csak a móka kedvéért.



1 megjegyzés:

  1. ..hallod.. ez hárborzongatóó..főleg a falu.
    mondjuk,aki eleve is fogékonyabb rá és hisz ezekben, az másféle magyarázatot talál rá.
    ha csak egyedül mentél volna - bár úgy meg nem hiszem,h mertél volna menni este egyedül a setétben :D max. kocsival száguldasz :* - akkor még azt mondanám,hogy lehet csak te élted bele magad a helyzetbe.. bár..azért egy falut, házakat.. nem lehet csak úgy ELKÉPZELNI?? annak ott kellene később is lennie.
    virágokról meg. lehet,h volt egy kisebb földrengés. anyósod takarított. vagy vki olyan verte le, aki nem meri bevallani.. mint nálunk a betörést. azt se tudom,h az mi volt :D:O
    ha szellem volt, akkor ez meg miféle jel v figyelmeztetés??O.o

    VálaszTörlés